Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα

Advertisement
Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα
Advertisement

Ενώ η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης είναι πιο γνωστή ως ένα γεγονός που κυριαρχείται από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο, μια ομάδα ανθρώπων που επιβίωσαν από τον καρκίνο του μαστού ξεχώρισε αυτή την εβδομάδα στην εκδήλωση συμμετέχοντας περήφανα στην πασαρέλα.

Η εκπομπή Cancerland έδειξε την Κυριακή το απόγευμα δεκάδες γυναίκες να περπατούν στην πασαρέλα φορώντας εσώροuχα της σειράς Ana Ono, με πολλές να επιδεικνύουν με περηφάνια τις ουλές της μαστεκτομής τους την ώρα που περπατούσαν.

Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα - Εικόνα 2

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι αυτά τα άτομα που περπατούν στη πασαρέλα μας δεν διαφέρουν από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης,” είπε η σχεδιάστρια της σειράς Ana Ono και επιζώσα από τον καρκίνo του μαστού, Donna Donofree, στο The Culture Trip.

Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα - Εικόνα 3

Συνέχισε: “Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχει σημασία αν έχετε διαγνωστεί με τον καρκίνο του μαστού ή έχετε κάνει μαστεκτομή, αν έχετε ορατά σημάδια ή ακόμα και τατουάζ στη θέση των θηλών σας.”

“Είστε ακόμα δυνατοί και sέξι.”

Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα - Εικόνα 4

Είναι η δεύτερη ετήσια επίδειξη εσωpούχων για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς στη Νέα Υόρκη, η οποία ιδρύθηκε από την πάσχουσα από καρκίνο και ακτιβίστρια Champagne Joy, η οποία απεβίωσε τον Μάρτιο του 2017.

Ωστόσο, η κληρονομιά της συνεχίστηκε από άλλους που εργάζονται για την οργάνωση, οι οποίοι προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν το πρόσωπο αυτής της ασθένειας.

Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα - Εικόνα 5

“Μέσω συζητήσεων για θέματα όπως η άνεση κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία ή τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο, η Cancerland παρέχει μια πλατφόρμα για την στήριξη των πασχόντων με καρκίνο του μαστού,” εξηγεί ο ιστότοπος της ομάδας.

Ασθενείς που νίκησαν το καρκίνο του μαστού περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα