Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας

Advertisement
Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας
Advertisement

Ορισμένες σχέσεις ξεκινούν απλά με ένα ντροπαλό βλέμμα και απογοητευτικές προσπάθειες να αγγίξουμε το χέρι του άλλου. Ή ίσως ένα ζευγάρι δεν είναι μαζί ούτε για ένα χρόνο, αλλά αυτή προσπαθεί να κρατήσει μια απόσταση και κρύβει τα μάτια της. Θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι συμβαίνει στη σχέση σας χωρίς λόγια.

Όλα είναι εντάξει. Αρέσει ο ένας στον άλλον.

Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 1

Παρατηρείτε ότι ο/η φίλος/η σας συναντά τα μάτια σας και κρατάει το βλέμμα του εκεί για λίγο περισσότερο από ό, τι συνηθίζεται. Αν μετά από λίγη ώρα αυτό επαναληφθεί, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι του/της αρέσεται.

Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 2

Εάν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας ή ενός περιπάτου ο/η σύντροφός σας προσπαθεί να στρέψει το σώμα του/της προς τα εσάς, είναι σίγουρα ένα σημάδι του ενδιαφέροντός του/της. Ακόμη και όταν κάθεται σταυροπόδι, το πάνω πόδι θα στραφεί σίγουρα προς το μέρος σας.

Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 3

Εάν μια γυναίκα έχει χαρούμενα συναισθήματα προς εσάς, θα προσπαθήσει υποσυνείδητα να λυγίσει το σώμα της προς την κατεύθυνση σας κρατώντας την πλάτη της σε ευθεία, κάνοντας έτσι την εικόνα της να μοιάζει καλύτερη.

Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 4

Οι άνδρες, σε αυτή την περίπτωση, προσπαθούν να φαίνονται μεγαλύτεροι και ισχυρότεροι. Ευθυγραμμίζουν το σώμα τους. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, ακουμπούν σε έναν τοίχο με το χέρι τους στο επίπεδο του ώμου σας για να μπουν στον προσωπικό σας χώρο.

Η γλώσσα του σώματος σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα