Σκύλος έσπρωξε μικρό παιδί μακριά από το αυτοκίνητο για να το γλιτώσει από επικίνδυνο κροταλία

Advertisement
Σκύλος έσπρωξε μικρό παιδί μακριά από το αυτοκίνητο για να το γλιτώσει από επικίνδυνο κροταλία
Advertisement

Εάν ζείτε σε μία χώρα που υπάρχουν πολλά φίδια, τότε έχετε σίγουρα τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ευτυχώς για μια οικογένεια από το Idaho, και τα δύο σκυλιά τους ήταν ιδιαίτερα προσεκτικά και έτοιμα να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο, όταν δύο κροταλίες πλησίασαν ένα μικρό κοpίτσι στην εξοχική τους κατοικία.

Ο Rodney Bacon ζει με την οικογένειά του στην κομητεία Owyhee του Idaho. Με καταπράσινα λιβάδια και πολλούς θάμνους με φασκόμηλα, οι κροταλίες ευδοκιμούν σε αυτό το περιβάλλον.

Σκύλος έσπρωξε μικρό παιδί μακριά από το αυτοκίνητο για να το γλιτώσει από επικίνδυνο κροταλία - Εικόνα 2

Μια μέρα, ο Rodney βγήκε έξω για να πάρει την αλληλογραφία με την 3χρονη κόρη του Harper. Ο σκύλος του, ένας Γερμανικός ποιμενικός, ο Trek, βρισκόταν ακριβώς από πίσω τους. Ξαφνικά, ο Trek άρχισε να σπρώχνει το κοpιτσάκι μακριά από το αυτοκίνητο. “Μη με σπρώχνεις! Trek, σταμάτα να με σπρώχνεις!” φώναξε η Harper.

Αυτό που δεν γνώριζε ο Rodney ήταν ότι ο σκύλος τους προσπαθούσε να κρατήσει την Harper μακριά από ένα κουλουριασμένο κροταλία που ήταν κοντά στο αυτοκίνητο. Η συμπεριφορά του Trek ήταν πρωτοφανής! Πατέρας και κόρη γύρισαν πίσω στο σπίτι, ενώ ο άλλος σκύλος της οικογένειας, ένα πίτμπουλ που ονομάζεται Gracie, έτρεξε προς τον Trek.

Σκύλος έσπρωξε μικρό παιδί μακριά από το αυτοκίνητο για να το γλιτώσει από επικίνδυνο κροταλία - Εικόνα 3

“Μόλις έκλεισα την πόρτα, το άλλο σκυλί αρχίζει να του γαβγίζει,” είπε ο Rodney. “Και τότε βγήκα να σκοτώσω το φίδι, αλλά όσο το πλησίαζα, τόσο πιο επιθετικό γινόταν το πίτμπουλ. Σταμάτησε μόλις έπιασα το φτυάρι για να σκοτώσω το φίδι.”

Σκύλος έσπρωξε μικρό παιδί μακριά από το αυτοκίνητο για να το γλιτώσει από επικίνδυνο κροταλία - Εικόνα 4

Η Gracie δέχτηκε ένα δάγκωμα την ώρα που  έπραττε την ηρωική της πράξη για να προστατεύσει την οικογένειά της. Στη συνέχεια έφυγε, όμως κανείς δεν μπόρεσε να την βρει. Έψαξαν παντού, αλλά μάταια.  “Νόμιζα ότι έτρεξε για να πεθάνει,” είπε ο Rodney. Ευτυχώς, επέστρεψε την επόμενη μέρα. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας.

Σκύλος έσπρωξε μικρό παιδί μακριά από το αυτοκίνητο για να το γλιτώσει από επικίνδυνο κροταλία - Εικόνα 5

“Την επόμενη μέρα γύρισε ξανά και σκότωσε και έναν ακόμα κροταλία που υπήρχε έξω απ’ το σπίτι,” εξήγησε ο Rodney. “Και είχε ακόμα ένα δάγκωμα στο πόδι της. Της έδεσα αμέσως το πόδι και την πήγα στον κτηνίατρο.”

Παρά το γεγονός ότι πρήστηκε αρκετά, τα πηγαίνει περίφημα. “Μπορεί να αναπνεύσει, να φάει, να πιει, και να κουνήσει χαρούμενα την ουρά της,” ανέφερε ο Rodney.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά γι’ αυτή τη γλυκιά ηρωίδα η οποία σίγουρα θα έθετε ξανά τον εαυτό της σε κίνδυνο για να προστατεύσει τους αγαπημένους της ανθρώπους!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα