Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο

Advertisement
Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο
Advertisement

Δύο δίδυμες αδερφές από την Αργεντινή ταξίδεψαν μέχρι το Λος Άντζελες, για να συναντηθούν με πλαστικούς χειρουργούς και να φτιάξουν το στήθος τους και το δέρμα κάτω από μπράτσα. Βέβαια, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να τις ρωτήσουν αν οι άφθονες καμπύλες τους είναι φυσικές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής της εκπομπής Botched στο κανάλι Ε!, οι γιατροί Τέρι Ντάμπροου και Πολ Νασίφ συναντήθηκαν με τις δίδυμες, Ναντίν και Ντανίτα, οι οποίες ανησυχούσαν ότι μερικά μεμονωμένα προβλήματα στο σώμα τους τις εμποδίζουν να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ.

Βέβαια, βλέποντας τους γλουτούς τους ο γιατρός Νασίφ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ρώτησε τα κορίτσια: «Οι γλουτοί σας είναι φυσικοί;»

Οι γιατροί Τέρι Ντάμπροου και Πολ Νασίφ εντυπωσιάστηκαν από την πίσω όψη των δίδυμων αδελφών, Ναντίν και Ντανίτα.

Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο - Εικόνα 1

Ο γιατρός Νασίφ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τις ρώτησε αν οι γλουτοί τους είναι φυσικοί, με τη Ναντίν να παραδέχεται ότι έχουν κάνει αυξητική επέμβαση.

Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο - Εικόνα 2

Όταν ο γιατρός Ντάμπροου τις ρώτησε από πού πήραν το λίπος, εκείνες απάντησαν ότι πήραν η κάθε μία από 3 κιλά για να μπορέσουν να κάνουν την επέμβαση.

Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο - Εικόνα 3

Ωστόσο, οι κοπέλες ήθελαν να κάνουν επέμβαση σε τελείως διαφορετικά μέρη. Η Ναντίν ήθελε οι γιατροί να φτιάξουν το δέρμα κάτω από τα μπράτσα της.

Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο - Εικόνα 4

Η Ντανίτα, που έχει κάνει 5 πλαστικές στο στήθος, ήθελε οι γιατροί να φτιάξουν τα εμφυτεύματά της, τα οποία ενώνονταν στο κέντρο του στήθους της.

Δίδυμες από την Αργεντινή έχουν βάλει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα οπισθίων στον κόσμο - Εικόνα 5

Οι γιατροί είπαν στη Ντανίτα ότι θα έπρεπε να βάλει πιο μικρά εμφυτεύματα αν ήθελε να φτιάξει αυτό το πρόβλημα, αλλά εκείνη αρνήθηκε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα