8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα

Advertisement
8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα
Advertisement

8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για τον τέλειο τόνο δέρματος

Το όμορφο δέρμα είναι το κλειδί για ένα συναρπαστικό μακιγιάζ. Μερικά κοpίτσια επιλέγουν τα πιο διάσημα και ακριβά καλλυντικά, παρακολουθούν μοντέρνους bloggers και δοκιμάζουν νέα προϊόντα. Αλλά, δυστυχώς, το αποτέλεσμα συχνά είναι μακριά από το επιθυμητό.

Το Bright Side έχει συντάξει έναν πλήρη κατάλογο συμβουλών που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται τέλειο με ελάχιστη προσπάθεια.

Καθαρίστε σωστά, τονώστε και ενυδατώστε το δέρμα σας

8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα - Εικόνα 2

Το πιο σημαντικό είναι να φροντίζετε το δέρμα σας και να το κρατάτε όμορφο και υγιές. Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τρώτε θρεπτικά και βιταμινούχα τρόφιμα και επιλέξτε τα καλλυντικά σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος σας.

Οι δερματολόγοι συνιστούν επίσης να κάνετε peeling στο δέρμα σας και να εφαρμόζετε τακτικά θρεπτικές μάσκες. Αλλά ο κανόνας νούμερο ένα είναι «καθαρίστε, τονώστε και ενυδατώστε το δέρμα σας» το πρωί και το βράδυ. Δεν αρκεί μόνο να ξεπλύνετε το πρόσωπο σας – θα πρέπει να εφαρμόσετε πραγματικά μια τονωτική λοσιόν και μια ενυδατική κρέμα.

Κρύψτε τα ελαττώματα του δέρματος σας

8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα - Εικόνα 3

Χρησιμοποιήστε concealers διαφορετικών χρωμάτων για να κρύψετε ελαττώματα. Το πράσινο concealer ακυρώνει τα κόκκινα σπυράκια και τα μπιμπίκια – απλώστε το στα ελαττωματικά σημεία με το δείκτη σας ή με το σφουγγάρι. Εάν θέλετε να κρύψετε κίτρινες ή καφέ κηλίδες και φακίδες, επιλέξτε μοβ ή μπλε concealer.

Κρύψτε τους κύκλους των ματιών

8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα - Εικόνα 4

Χρησιμοποιήστε το concealer για να εξαφανίσετε τους μπλε κύκλους ματιών. Ένα συχνό λάθος είναι να εφαρμόσετε το concealer σε πολλά παχιά στρώματα ακριβώς κάτω από το μάτι σας, γιατί αυτό θα επισημάνει όλες τις ατέλειες. Σχεδιάστε ένα τρίγωνο και ανακατέψτε το προσεκτικά με τα δάχτυλα σας.

8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα - Εικόνα 5

Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, όταν οι κύκλοι είναι πολύ έντονοι, ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να σας βοηθήσει. Εφαρμόστε το στην προβληματική περιοχή, απλώστε προσεκτικά, στη συνέχεια προσθέστε concealer και ανακατέψτε το. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε ένα τέλειο δέρμα κάτω από τα μάτια σας.

Επιλέξτε και εφαρμόστε σωστά τη βάση

8 απλά και αποτελεσματικά βήματα για το τέλειο δέρμα - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα