Αρκούδα προσποιείται τη νεκρή μετά από πυροβολισμό, και λίγα λεπτά αργότερα επιτίθεται στον κυνηγό

Advertisement
Αρκούδα προσποιείται τη νεκρή μετά από πυροβολισμό, και λίγα λεπτά αργότερα επιτίθεται στον κυνηγό
Advertisement

Τρεις κυνηγοί νόμιζαν ότι είχαν πυροβολήσει μια μαύρη αρκούδα, η οποία είχε ανέβει πάνω σε ένα δέντρο. Αφού περίμεναν για λίγο, η πεσμένη αρκούδα σηκώθηκε ξαφνικά και …

άρχισε να κυνηγάει τον έναν από τους τρομαγμένους κυνηγούς!

Αρκούδα προσποιείται τη νεκρή μετά από πυροβολισμό, και λίγα λεπτά αργότερα επιτίθεται στον κυνηγό - Εικόνα1

©YouTube Screenshot | Old Man Crispin

Πιθανόν το ζώο να μην συνειδητοποίησε ότι ο πραγματικός του εχθρός δεν ήταν τα κυνηγόσκυλα, αλλά ο άνθρωπος που σκόπευε να το πυροβολήσει.

Ο ένας κυνηγός, εφόσον ειδοποίησε το φίλο του ν’ αρχίσει να καταγράφει, πυροβόλησε την αρκούδα που ήταν πάνω στο δέντρο.

Η ξαφνιασμένη αρκούδα προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το λεπτό δέντρο αλλά δεν τα κατάφερε και με τον τρίτο πυροβολισμό έπεσε κάτω.

Ο καθένας μας δεν θα πίστευε ότι η αρκούδα θα κατάφερνε να ζήσει μετά τον πυροβολισμό και το πέσιμο από τόσο μεγάλο ύψος. Ο άντρας που περίμενε κοντά στη βάση του δέντρου ήταν πεπεισμένος ότι η αρκούδα είχε πεθάνει.

Βλέποντας την αρκούδα να πέφτει στο έδαφος, ο άνδρας έτρεξε γρήγορα κοντά της νομίζοντας ότι ήταν νεκρή. Αλλά αντί να μαζέψει τη λεία του, έφυγε τρέχοντας.

Βλέποντας τον φίλο του να απειλείται από την αρκούδα που είχε μόλις πυροβολήσει, ο γενειοφόρος άνδρας, αρπάζει το τουφέκι του και τρέχει γρήγορα για να τον σώσει.

Από την περιγραφή του βίντεο, ο άνθρωπος που δέχτηκε την επίθεση ευτυχώς υπέστη μόνο «μικρούς τραυματισμούς». Αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα.

Ας ελπίσουμε μετά απ’ αυτό να πήραν το μάθημά τους και να αφήσουν τα ζώα ήσυχα να ζήσουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα