Μητέρα θηλάζει τα παιδιά της την ώρα που κάνει σεks με τον σύντροφο της και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Advertisement
Μητέρα θηλάζει τα παιδιά της την ώρα που κάνει σεks με τον σύντροφο της και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων
Advertisement

Μια μητέρα τριών παιδιών που παραδέχτηκε δημοσίως ότι θηλάζει τα παιδιά της ενώ έρχεται σε σεksουαλική επαφή δέχτηκε για μια ακόμα φορά κριτική, μετά από ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους γιους της.

Μητέρα θηλάζει τα παιδιά της την ώρα που κάνει σεξ με τον σύντροφο της και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων - Εικόνα1

Η Αμερικανίδα Τάσα Μέιλ, YouTuber και αυτοαποκαλούμενη σύμβουλος ψυχικής υγείας, ανεβάζει συχνά βίντεο στο διαδίκτυο, στα οποία υποστηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να θηλάζουν δημόσια, κάτι στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προέβαλαν καμία αντίρρηση. Μια ημέρα ωστόσο το κανάλι «ITV» την προσκάλεσε σε μία από τις πρωινές εκπομπές του και εκεί η ίδια παραδέχτηκε ότι θηλάζει τα παιδιά της ακόμα και όταν κάνει σεks με τον σύντροφό της, προκαλώντας αντιδράσεις.

Πολλοί τότε την κατηγόρησαν για παιδeραστία, με το επιχείρημα ότι κατά κάποιο τρόπο τα παιδιά της συμμετέχουν στην πράξη. Εκείνη αντέκρουσε τα συγκεκριμένα επιχειρήματα, λέγοντας πως το ότι οι δύο ενέργειες – ο θηλασμός και η σεksουαλική επαφή- γίνονται ταυτόχρονα, δεν σημαίνει ότι αποτελούν μια ενιαία πράξη. Οι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο δεν έμειναν ευχαριστημένοι και την απείλησαν ότι θα την καταγγείλουν στο FBI.

Η γυναίκα ωστόσο βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο, όταν ανακαλύφθηκε ένα παλαιότερο βίντεο της, στο οποίο η ίδια θηλάζει τον τρίχρονο γιο της. Κάποια στιγμή, το παιδί λέει το εξής: «Είναι ωραίο να θηλάζεις και να φιλάς. Χθες, έκανες ότι είσαι το κοpίτσι μου κι εγώ το αγόpι μου και φιληθήκαμε».

-Ακολουθούν εικόνες θηλασμού.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα