Η Kickass Torrents επιστρέφει με ένα νέο domain

Advertisement
Η Kickass Torrents επιστρέφει με ένα νέο domain
Advertisement

Η Kickass Torrents, η οποία έκλεισε λόγω σειράς επιδρομών και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη, φέρεται να έχει αρχίσει να λειτουργεί και πάλι με ένα 

νέο domain – katcr.co/new

Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο TorrentFreak, τα αρχικά μέλη του προσωπικού της Kickass Torrents έχουν ανανεώσει το παλιό site σε ένα νέο domain. Επιπλέον, έχουν διατηρήσει τα παλιά του περιεχόμενα ως είχαν.

Μετά το κλείσιμο της Kickass Torrents, πολλά μέλη της ομάδας συνεργάστηκαν μεταξύ τους και ξεκίνησαν μια παγκόσμια κοινότητα φόρουμ στο πλαίσιο του katcr.co domain. Άφησαν μία υπόνοια για πιθανή επιστροφή στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, καταφέραμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μετά από επανειλημμένες προσπάθειες.

Η νέα Kickass Torrents υπό κατασκευή

Μετά από επιθεώρηση, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή. Μπορείτε να το εντοπίσετε από το πλαίσιο αναζήτησης. Η ιστοσελίδα εμφανίζει ένα μήνυμα που δηλώνει ότι τα φορτία του server έχουν επηρεαστεί. Ωστόσο, δήλωσαν ότι υπάρχουν μερικά ακόμα προβλήματα, αλλά αρνήθηκαν να τα αποκαλύψουν.

Σε δήλωση του, ο εκπρόσωπος της Kickass Torrents δήλωσε ότι εργάζονται για να διορθώσουν προβλήματα που εκκρεμούν, το συντομότερο. Ωστόσο, είπε ότι δεν υπάρχει πρόοδος. Πρόσθεσε ότι είναι οι δειλοί που επιλέγουν τις σκιές για να εκτελέσουν τις πράξεις τους.

Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο από το YouTube του Rick Astley, του διάσημου κομματιού Never Gonna Give You Up. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα παραιτηθεί και δεν θα σας απογοητεύσει. Η ουσία αυτού του μηνύματος είναι ότι η Kickass Torrents είναι εδώ για να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο απευθείας από την αρχική σελίδα.

Αν θυμάστε, η Kickass Torrents έκλεισε μετά από την σύλληψη του ιδρυτή της Artem Vaulin στην Πολωνία. Το domain name κατασχέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Ακόμη και αν η κύρια ιστοσελίδα δεν υπάρχει, αρκετοί κλώνοι συνεχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου δυσκολεύονται να περιορίσουν την εξάπλωση της Kickass Torrents.

Πηγή: pc-tablet.co.in

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα