Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα!

Advertisement
Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα!
Advertisement

Το ότι έχετε μικρό διαμέρισμα δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε μέσα σε αυτό. Και να καλέσετε φίλους σας μπορείτε και να χαλαρώσετε μπορείτε και να φάτε άνετα.

Όλα μπορούν να γίνουν με λίγη καλή θέληση και σωστή οργάνωση. Δείτε απίστευτα έπιπλα που θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε το μικρό σας χώρο.

Γραφείο… χαλκομανία: Πόσο τέλειο είναι αυτό το γραφείο και η καρέκλα του που πραγματικά μπορείτε χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε και όταν δεν τον χρειάζεστε να το μαζεύετε. Δεν πιάνει καθόλου χώρο μιας και κολλάει στην κυριολεξία στον τοίχο. Ιδανικό για κουζίνα αλλά και υπνοδωμάτιο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπέζι για να τρώτε και ως γραφείο για να δουλεύετε.

Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα! - Εικόνα1

Αυτό το τραπεζάκι και η καρέκλα του γίνονται πραγματικά ένα με τον τοίχο.

Παντζούρι-απλώστρα: Αυτό το τέλειο παντζούρι έχει δύο χρήσεις στην ουσία. Από τη μια σας προστατεύει από τον ήλιο και από την άλλη μπορείτε να το ρίξετε κάτω και να γίνει μια τέλεια απλώστρα για τα ρούχα σας.

Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα! - Εικόνα2

Πώς σας φαίνεται το παντζούρι που γίνεται απλώστρα;

Παπουτσοθήκη: Για να μην έχετε πεταμένα τα παπούτσια που φοράτε σε καθημερινή βάση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παπουτσοθήκη. Έτσι, θα έχετε σε τάξη όλα εκείνα τα παπούτσια που δεν ξέρετε πραγματικά πού να αποθηκεύσετε.

Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα! - Εικόνα3

Αυτή η παπουτσοθήκη δεν πιάνει καθόλου χώρο.

Σιδερώστρα από το πουθενά: Ποιος χρειάζεται εκείνες τις ογκώδεις σιδερώστρες όταν μπορεί να έχει την τέλεια σιδερώστρα που δεν πιάνει καθόλου χώρο. Αυτό το μαγνητικό χαλάκι μπορείτε να το τοποθετήσετε είτε πάνω στο πλυντήριο είτε σε οποιαδήποτε άλλη μεταλλική επιφάνεια για να κάνετε τη δουλειά σας.

Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα! - Εικόνα4

Κι όμως, μπορείτε να σιδερώνετε πάνω στο πλυντήριο.

Πτυσσόμενη αλλαξιέρα για το μωρό: Ξέρετε πόσο χώρο θα εξοικονομήσετε με αυτό το σούπερ έπιπλο; Μπορείτε να αποθηκεύετε μέσα σε αυτό αρκετά πράγματα που είναι απαραίτητα για την περιποίηση του μωρού σας καθώς επίσης και να το αλλάζετε όποτε χρειάζεται. Μόλις τελειώνετε με τη δουλειά σας απλά κλείνετε το καπάκι εξοικονομώντας απίστευτο χώρο.

Πανέξυπνα έπιπλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μικρό διαμέρισμα! - Εικόνα5

Μια αλλαξιέρα στον αέρα θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα