Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»!

Advertisement
Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»!
Advertisement

Ο Tyson Walters είναι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός τεράστιου Αγίου Βερνάρδου που ονομάζεται Harley. Παρά την αγάπη του για την Harley, ο Tyson θυμάται πως αισθανόταν απογοητευμένος κάθε φορά που έπρεπε να πάει την Harley βόλτα με το αυτοκίνητο: «Το αυτοκίνητό μου ήταν σχεδόν κατεστραμμένο».

Τα μαλλιά της Harley κολλούσαν στο ύφασμα και δεν έβγαιναν με τίποτα. Αυτή τιναζόταν διασκορπίζοντας τις τρίχες σε όλο το αυτοκίνητο. «Σίγουρα θυμίζει κάτι στους ιδιοκτήτες σκύλων, σωστά;»

Έφτασε στο σημείο όπου ο Tyson άρχισε να ονειρεύεται για ένα gadget που θα αποτρέψει όλο αυτό το σκόρπισμα στη θέση του αυτοκινήτου. «Δεν μπορούσα να βρω μια λύση. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα. «Τότε ο Tyson εφηύρε το Shed Defender».

Δείτε τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες:

Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»! - Εικόνα1 Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»! - Εικόνα2 Το Shed Defender του Tyson καλύπτει πλήρως το σκυλί σας από τον αυχένα, τη μέση, και τα άκρα, αφήνοντας μόνο το τρίχωμα στο πρόσωπο, τα πατουσάκια και την ουρά εκτεθειμένα. Έλυσε για τα καλά το πρόβλημα του Tyson με την Harley, και τώρα οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων το δοκιμάζουν και στα δικά τους κατοικίδια! Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»! - Εικόνα3 Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»! - Εικόνα4 Είχε φτάσει στα όρια του επειδή ο σκύλος του «μαδούσε» στο αυτοκίνητο του. Έτσι ανακάλυψε ΑΥΤΑ τα ξεκαρδιστικά «κολάν για σκύλους»! - Εικόνα5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα