Πως θα περιέγραφε ρομαντικές ταινίες ένας ΚΑΦΡΟΣ τύπος

Advertisement
Πως θα περιέγραφε ρομαντικές ταινίες ένας ΚΑΦΡΟΣ τύπος
Advertisement

Ρομαντικές κομεντί και λοιπές αγαπησιάρικες ταινίες δεν σας περιμένουμε πια, ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

Και συγκεκριμένα σας ψάχνει ο κάφρος τύπος της διπλανής πόρτας, αυτός που έχει μαρτυρήσει στα χέρια σας.

Αυτός που αναγκάστηκε από αφοσίωση στο ζουζουνοαρκουδάκι του να δει αρκετές από σας.

Και αυτός ο τύπος τώρα εκδικείται ξαναγράφοντας τις ειλικρινείς και κυρίως ΚΑΦΡΙΚΕΣ περιλήψεις 5 ταινιών του συναφιού σας.

Για τσεκάρετε.

Notebook

Πως θα περιέγραφε ρομαντικές ταινίες ένας ΚΑΦΡΟΣ τύπος - Εικόνα1

Βλάχος αρχιτσέλιγκας ερωτεύεται αχώνευτο ζώο απ’ την Κηφισιά και νομίζει ότι θα τον παντρευτεί. Η μάνα της όμως της λέει “δεν σε μεγάλωσα εγώ για να βρομάς τυρίλα και κοπριά” και προκειμένου να τη χωρίσει, τη στέλνει μακριά, σε ακριβό πανεπιστήμιο να σπουδάσει αισθητική και νύχια, δίπλα στους καλύτερους.

Και τι κάνει ρε φίλε ο τύπος; Της γράφει κάθε μέρα από ένα γράμμα.

ΝΑ, ΠΑΡΤΑ.

Αυτή βέβαια, δεν περιμένει ότι υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα ο τσέλιγκας να γνωρίζει γραφή και ανάγνωση και έτσι, όσο εκείνος της έγραφε γράμματα (ωωωω τι ρομαντικό, λες να ‘ναι έτσι η αληθινή αγάπη, εμένα δεν μου γράφεις ποτέ τίποτα), αυτή λοιπόν ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΦΛΩΡΟ ΜΕ ΜΟΚΑΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΣΑΝΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΥΡΟΒΛΑΧΕ.

Και ενώ λοιπόν ετοιμάζεται να παντρευτεί τον φλώρο και να γεννοβολήσει ένα μάτσο μικρούς Πατούληδες, γυρνάει στο χωριό, φασώνει τον λιμούτση και τον παντρεύεται.

Βέβαια, αργότερα το μετανιώνει και παρακαλάει τον Θεό να πάθει αλτσχάιμερ για να τα ξεχάσει όλα και ο καλός Θεούλης της κάνει το χατίρι, αλλά ο μaλάκας ΕΚΕΙ, δεν την αφήνει ήσυχη ούτε στο νοσοκομείο, μπίρι μπίρι στο αυτί όλη μέρα. Ώσπου πεθαίνει και γλιτώνει κι απ’ αυτόν. Αυτό ήταν και το πιο αισιόδοξο πράγμα που συμβαίνει σ’ όλη την ταινία. Μετά πεθαίνει και ο βλάχος, αλλά είσαι τόσο μουδιασμένος απ’ τις ρομαντικές χαζομάρες που έβλεπες τόση ώρα, που ούτε να χαρείς δεν μπορείς. Τεσπά.

Twilight

Πως θα περιέγραφε ρομαντικές ταινίες ένας ΚΑΦΡΟΣ τύπος - Εικόνα2

Ζουζούνος βρικόλακας που πάει ακόμα σχολείο ερωτεύεται το ανήλικο κολατσιό του, μια συμμαθήτρια του ψιλοκαλούλα και αντί να τη φάει, αποφασίζει να της κάνει το σεks. Πάνω όμως που την έχει ψήσει και της λέει “μη φοβάσαι μανίτσα, δεν κολλάει το βρικολάκιασμα έτσι”, σκάνε στην πόλη κάτι αληθινά βαμπίρια που δεν παίρνουν χαμπάρι από έpωτες και μaλακίες και την παίρνουν στο κυνήγι.

Και να σου πω και κάτι; Καλά κάνουνε ρε φίλε. Αφού πεινάνε, τι θα φάνε; Ανθρώπινο αίμα θα φάνε, έτσι δεν κάνουν από πάντα οι δράκουλες; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε επειδή εσύ είσαι το μεγαλύτερο μεταγραφικό παλτό στην ιστορία των βαμπίρ;

Ωστόσο, ο Έντουαρντ (έτσι τον λένε τον γιωτά), τους λιώνει τη μάπα και τη σώζει την γkόμενα. WTF? Φαντάσου δηλαδή τι παλτά ήταν και αυτοί, τέλος πάντων.

Η ταινία απ’ αυτά τα λίγα που διάβασες καταλαβαίνεις ότι δεν βλέπεται, αλλά μην απελπίζεσαι. Αν ψάχνεις οπωσδήποτε κάτι για να κλάψεις παρέα με το μωρό, μπορείτε πάντα να δείτε κάποιο επεισόδιο του Τάσου Δούση στο YouTube. Συγκινητικά κακός.

Μια βραδιά στο Νόττινγκ Χιλ

Πως θα περιέγραφε ρομαντικές ταινίες ένας ΚΑΦΡΟΣ τύπος - Εικόνα3

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα