Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς!

Advertisement
Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς!
Advertisement

Σίγουρα, όλοι υποψιαζόμαστε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των κατά συρροή δολοφόνων. Ναρκισσιστική προσωπικότητα, αντικοινωνική συμπεριφορά, βασανισμός ζώων ή παιδιών είναι μερικά από τα γνωστά στοιχεία που συνθέτουν τον άρρωστο ψυχικό κόσμο των παρανοϊκών δολοφόνων, αλλά υπάρχουν…

μερικά στοιχεία ακόμα που δεν είναι ευρέως γνωστά!

# 1. Ένα ποσοστό 60% των κατά συρροή δολοφόνων συνέχιζαν να “βρέχουν” το κρεβάτι  τους μετά την ηλικία των 12. Οι εγκληματολόγοι επιμένουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο βασικά προειδοποιητικά σημάδια που προδικάζουν την εξέλιξη ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα1

# 2. Οι μετέπειτα κατά συρροή δολοφόνοι προτιμούν από μικρή ηλικία την αυτοϊκανοποίηση και δεν έχουν ανεπτυγμένη κοινωνική ζωή. Επιδίδονται με μεγάλη εμμονή στον αυνaνισμό, όπως ο Ρώσος δολοφόνος Andrei Chikatilo, ο οποίος ήταν τόσο επιθετικός με τον εαυτό του που είχε σημάδια στα γεννητικά του όργανα.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα2

# 3. Οι περισσότεροι δολοφόνοι κατά συρροή έχουν υποστεί κάποιας μορφής τραυματισμό στο κεφάλι όταν ήταν παιδιά, τραυματίζοντας τον εμπρόσθιο λοβό, ο οποίος ελέγχει την κρίση, τον αυτοέλεγχο και τις κοινωνικές διαντιδράσεις.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα3

# 4. Επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι πως σε πολλές περιπτώσεις οι μητέρες των κατά συρροή δολοφόνων διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση ουσιών ή αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα4

# 5. Γενικότερα, οι κακοποιοί έχει διαπιστωθεί ότι έχουν μεγαλύτερα ποσοστά τοξικών μετάλλων στον οργανισμό τους, όπως μαγγάνιο, μόλυβδο, κάδμιο, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, προκαλώντας τους έτσι επιθετική και ακραία συμπεριφορά. Στο παράδειγμα του James Huberty, κατά τη νεκροψία του είχε βρεθεί στο σώμα του κάδμιο και μόλυβδος.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα