Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους

Advertisement
Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους
Advertisement

 

Πίτσες, μπέργκερ και αραλίκι στο κρεβάτι! Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται…

Υπάρχουν εκείνοι οι ηθοποιοί που παίρνουν το method acting πολύ στα σοβαρά, δηλαδή δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα ώστε να μπουν στο πετσί του ρόλου τους. Ακόμα κι αν αυτό το «πετσί» ζυγίζει πολλά επιπλέον κιλά.

Matt Damon

Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους - Εικόνα1

H ταινία: The Informant

Βάρος: 13 κιλά

Τα «καρφιά», τύποι όπως ο Archer Daniels Midland, στέλεχος εταιρίας γεωργικών προϊόντων που κάρφωσε τους συναδέλφους του στο FBI για αθέμιτες πρακτικές, συνήθως δεν έχουν six pack κοιλιακών. Το ήξερε καλά ο Matt Damon όταν καλούνταν να υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα.

Πώς πάχυνε: Πίτσα, μαύρη μπύρα και «φαΐ λες και ήμουν στο πανεπιστήμιο» έχει δηλώσει ο ίδιος ο Matt Damon.

Russell Crowe

Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους - Εικόνα2

H ταινία: The Insider

Βάρος: 23 (περίπου) κιλά

Πώς πάχυνε: Ακολούθησε «στοχευμένη» δίαιτα με ουίσκι bourbon, burgers και σχεδόν πλήρη ακινησία. Φημολογείται πως τα +23κιλά ου πήρε για να παίξει στο κοινωνικό δράμα του Michael Mann, στη πραγματικότητα ήταν +36!

Benicio del Toro

Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους - Εικόνα3

Η ταινία: Fear and Loathing in Las Vegas

Βάρος: 20,5 κιλά

Πέρασε δύσκολα ο Benicio del Toro για να πάρει τα απαιτούμενα κιλά ώστε να υποδυθεί τον χαρακτήρα του Dr Gonzo. Πέρασε πολύ δύσκολα.

Πώς πάχυνε: Ποτέ δεν έχει αποκαλύψει έστω μια πληροφορία για τη διαδικασία. Όταν ρωτήθηκε, το μόνο που αποκάλυψε ήταν το χρονικό διάστημα που του πήρε για να χάσει το κοιλιακό πάχος (3 μήνες), ενώ φημολογείται πως απέρριψε ρόλο στην ταινία «Frida» που απαιτούσε να πάρει και πάλι κιλά.

Robert De Niro

Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους - Εικόνα4

H ταινία: Raging Bull

Βάρος: 28 κιλά

Ο Bobby το έκανε σωστά: Για να υποδυθεί τον πυγμάχο Jake LaMotta, πρώτα πέρασε πολλούς μήνες κάνοντας σκληρή γυμναστική, για να αποκτήσει σώμα που θύμιζε πυγμάχο.

Πώς πάχυνε: Αφού γυρίστηκαν οι σκηνές του LaMotta σε νεαρή ηλικία, ο DeNiro ξεκίνησε ένα 4μηνο ταξιδάκι στα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, όπου έτρωγε ό,τι ήθελε.

Η ατάκα: «Ή αναπνοή του έμοιαζε με την δική μου όταν παθαίνω κρίση άσθματος» – Martin Scorcese στο ESPN.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα