25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς

Advertisement
25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς
Advertisement

Οι γυναίκες συνεχώς προσπαθούν να φαίνονται όμορφες. Και φυσικά με δοκιμές και λάθη, αποκτάνε εμπειρία και έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς. Σας επιλέξαμε προσεκτικά μερικές χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, σαν να πήγατε σε επαγγελματία αισθητικό!

Μανικιούρ 25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς - Εικόνα1 Θέλετε το βερνίκι να στεγνώσει πιο γρήγορα; Βουτήξτε τα δάχτυλά σας σε ένα μπολάκι με κρύο νερό, και ο χρόνος στεγνώματος θα μειωθεί αρκετά.

25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς - Εικόνα2 Πριν εφαρμόσετε βερνίκι, τρίψτε τις παρανυχίδες και τα δάχτυλά σας με ελαιόλαδο. Έτσι μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε βερνίκι που ήρθε σε επαφή με το δέρμα σας.

25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς - Εικόνα3 Αν σας αρέσει να επιδιορθώνετε το μανικιούρ σας, έχετε υπόψιν αυτό: εφαρμόστε στα νύχια που χρειάζεται, βερνίκι με γκλίτερ. Πρώτα περάστε μια στρώση διάφανο βερνίκι, από πάνω το γκλίτερ, και ξανά το διάφανο βερνίκι. Έτσι δε χρειάζεται να αφαιρέσετε το προηγούμενο μανικιούρ και θα δώσετε μια ανανεωμένη εμφάνιση.

25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς - Εικόνα4 Αν κάνετε γαλλικό μανικιούρ, μη ξεχνάτε να αφήνετε το αυτοκόλλητο λίγο να προεξέχει από το νύχι, για να μπορείτε να το αποκολλήσετε εύκολα μετά, και να είναι κολλημένο το αυτοκόλλητο κατά μήκος του νυχιού για να μη τρέξει το βερνίκι.

25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς - Εικόνα5 Για να αφαιρέσετε επίμονο βερνίκι και γκλίτερ, βάλτε σε λίγο βαμβάκι ασετόν, και εφαρμόστε το σε κάθε νύχι, τυλίγοντάς το με αλουμινόχαρτο. Αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά, και το βερνίκι θα αφαιρεθεί με ευκολία.

Μαλλιά 25 Επαγγελματικά Μυστικά Ομορφιάς - Εικόνα6 Δοκιμάστε μετά το λούσιμο να εφαρμόσετε κοντίσιονερ, και αφήστε τα να στεγνώσουν χωρίς να τα χτενίσετε πρώτα. Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπλέκονται τα μαλλιά σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα