10 αγαπημένες μουρμούρες του Μηνά και της Βούλας που μας έφτιαξαν το κέφι!

Advertisement
10 αγαπημένες μουρμούρες του Μηνά και της Βούλας που μας έφτιαξαν το κέφι!
Advertisement

 

Είμαστε μόλις στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν και η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” στον Alpha συνεχίζει να μας κρατάει τέλεια παρέα και φέτος. Οι τηλεθεάσεις μιλάνε από μόνες τους.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9 π.μ. χιλιάδες από εμάς χαζεύουμε τα τρία ζευγάρια να γκρινιάζουν, να μουρμουρίζουν και να γελάνε. Για τις υπόλοιπες μέρες υπάρχουν οι επαναλήψεις και το online ευτυχώς.

Ενόψει εκλογών λοιπόν, αν ανήκεις και εσύ σε αυτές που δε θέλουν να δουν άλλο προεκλογικά σου έχουμε δωράκι. Κάναμε ένα μαραθώνιο της πρώτης σεζόν και ξεχωρίσαμε μερικές από τις καλύτερες πρώτες πρώτες μουρμούρες του αγαπημένου ζευγαριού.

Μηνάς και Βούλα, Βούλα και Μηνάς. Δίνουν ρέστα. Καλή απόλαυση.

1. Φασολάδα με μπαρούτι

Μπαίνει ο Μηνάς, αρχίζει και ψάχνει τα γυαλιά του. Η Βούλα του λέει ότι θα είναι στο μπάνιο, εκεί που όλη άλλωστε περνάει όλη μέρα ο Μηνάς. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το φαγητό και ο Μηνάς ρωτάει τι φαγητό θα έχει με τον δικό του τρόπο για να πάρει την ανάλογη απάντηση από τη Βούλα.

Μ: Τι επιπλέει εδώ μέσα;

B: Ελαφρόπετρες

Η φασολάδα γίνεται θέμα μουρμούρας και η Βούλα ρίχνει όλο το μπολ βούτυρου μέσα στην κατσαρόλα.

2. Ένα βήμα πιο κοντά

Εκεί που ο Μηνάς βλέπει τηλεόραση, ξαφνικά η Βούλα του τραβάει την καρέκλα και εκείνος πετιέται νομίζοντας ότι κάνει σεισμό. Η Βούλα του εξηγεί ότι απλά τον απομάκρυνε από την οθόνη για να μη χαλάσουν τα μάτια του και στη συνέχεια του λέει να έρθουν λίγο πιο… κοντά.

B: Έλα πες μου κάτι που να μ’ αρέσει

M: Σάντουιτς με σαλάμι και παστουρμά

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα